Top 10 beste externe dvd branders van 2024

Laatst bijgewerkt: 8 apr. 2024

Zoek je een externe dvd-brander die zowel gemakkelijk te gebruiken als betrouwbaar is?

We hebben zorgvuldig de beste externe DVD-branders op de markt uitgezocht, zodat je je tijd niet hoeft te verdoen met producten van ondermaatse kwaliteit. Onze experts hebben verschillende externe DVD-branders getest om ervoor te zorgen dat je straks de beste externe DVD-brander in huis hebt.

Je kunt hem gemakkelijk meenemen om videobeelden op DVD vast te leggen of bestanden op een schijf te branden.Heb je een nieuwe externe dvd brander nodig? Dan heb je geluk want onze adviseurs hebben veel verschillende externe dvd branders getest en hebben daarmee een top 10 externe dvd branders van 2024 opgesteld. Lees snel verder en ontdek onze top 10 van de beste externe dvd branders en vind de meest geschikte externe dvd brander voor jezelf. 

Top 3 beste externe dvd branders van 2024

We starten met de top 3 beste externe dvd branders. In deze top 3 staan de best geteste externe dvd branders van 2024. Deze top 3 is samen gesteld door onze adviseurs die een uitgebreide externe dvd branders test gedaan hebben.

Bij deze externe dvd branders test is er gekeken naar onder andere de prijs, de kwaliteit, het gebruiksgemak en het ontwerp van de diverse externe dvd branders. 

Neem snel een kijkje in de top 3 externe dvd branders en vind de externe dvd brander die het beste bij jou past.

1. Externe CD/DVD Speler

Ben je het beu om te rommelen met trage installatiesoftware? Met onze externe CD/DVD-speler kun je zonder gedoe genieten van je favoriete DVD's en CD's. Deze plug-and-play oplossing maakt het gemakkelijk om onderweg je schijfjes te branden en af te spelen. Of je nu thuis bent of op reis, deze veelzijdige DVD-speler is een geweldige manier om je films te bekijken en naar muziek te luisteren.

2. Trendfield Externe DVD/CD Speler en Brander

De Trendfield 4-in-1 Externe DVD/CD Speler en Brander is het perfecte accessoire voor je laptop of PC. Met zowel een USB 3.0 als USB C kabel is deze externe CD/DVD speler en brander geschikt voor zowel Windows, Linux als Mac OS. Niet alleen kun je deze DVD-speler gebruiken om alle oude films terug te kijken op je laptop of PC, je kunt er ook films, muziek of back-up bestanden mee branden. DitTrendfield optische station is 4-in-1: het is een externe CD/DVD-speler, een CD/DVD-brander, een SD-kaartlezer en een USB-hub. Je kunt deze DVD-speler dus niet alleen gebruiken om alle oude films terug te kijken op je laptop of PC, je kunt er ook films, muziek of back-up bestanden mee branden.

3. LG GP57ES40 externe DVD brander

Zoek je een externe DVD brander die gemakkelijk te gebruiken en aan te sluiten is? Zoek niet verder dan de LG GP57ES40. Deze externe DVD brander is perfect voor het opslaan van al je belangrijke foto's, video's, documenten en gegevens op een DVD of CD. Met zijn hoge lees- en schrijfsnelheid kun je je gegevens snel en gemakkelijk branden. Bovendien kun je met de M-DISC ondersteuning je waardevolle gegevens levenslang bewaren. Dus of je nu op zoek bent naar een back-up oplossing of gewoon een manier om je gegevens op te slaan, de LG GP57ES40 is de perfecte keuze.

Bekijk ook:

Top 10 best geteste externe dvd branders

Lees snel verder en ontdek onze top 10 externe dvd branders van 2024. Na het lezen van ons artikel kun jij zelf een goede vergelijking kan maken tussen de verschillende externe dvd branders die op de markt te koop zijn. Misschien kom je er hierdoor wel achter dat de beste externe dvd brander voor jou niet in onze top 3 staat. Hoe meer externe dvd branders je met elkaar vergelijkt hoe beter je deze keuze kunt maken.

4. Externe DVD Speler

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om DVD's en CD's af te spelen of te branden op je laptop of PC, dan is de URGOODS Externe DVD/CD-speler de perfecte oplossing! Deze plug & play speler is super eenvoudig te gebruiken - sluit hem gewoon via USB aan op je apparaat en je kunt aan de slag! Bovendien is hij compatibel met bijna elke laptop of PC, waardoor het een geweldige optie is voor iedereen die een externe DVD-speler nodig heeft. Maar dat is nog niet alles - deze DVD-speler heeft ook brandmogelijkheden, zodat je gemakkelijk kopieën kunt maken van je favoriete DVD's en CD's. Of je nu een back-up wilt maken van belangrijke gegevens of een persoonlijke bibliotheek met films en muziek wilt aanleggen, met deze brander gaat dat snel en gemakkelijk. Bovendien kun je met de snelle USB 3.

5. Externe DVD Speler

Onze externe DVD speler brander DVD/CD drive voor laptop is de perfecte oplossing voor je gegevensbehoeften. Hij is compatibel met Windows 11 en biedt snelle gegevensoverdracht via USB. Met zijn slanke ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Bovendien wordt hij geleverd met een gratis draagtas voor eenvoudige draagbaarheid.

6. Plug Play Externe CD/DVD Combo Drive

De Plug Play Externe CD/DVD Combo Drive Reader is de perfecte oplossing voor je nieuwe laptop. Met zijn USB 2.0 interface is hij gemakkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Gewoon aansluiten en CD's of DVD's lezen! Met zijn lees- en schrijfsnelheid is het ook een geweldige manier om een back-up van je gegevens te maken.

7. LifeGoods Externe DVD Speler

De LifeGoods Externe DVD Speler Voor Laptop en Brander is de perfecte oplossing voor iedereen die altijd en overal een CD of DVD moet kunnen lezen of branden. Dit externe DVD-station gebruikt de USB-poort voor stroom, dus er is geen stopcontact nodig, en het is compatibel met alle besturingssystemen. De USB 3.0 / USB-C is in het station geïntegreerd, dus je hoeft geen extra kabels of snoeren mee te nemen. Deze slanke en compacte DVD-speler is perfect voor op reis of gewoon thuis of op kantoor. Het is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die toegang moet hebben tot gegevens op cd's of dvd's.

8. M-Iconic Externe CD/DVD Speler en Brander

Ben je op zoek naar een extern optisch station dat slank, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken is? Zoek dan niet verder dan de M-Iconic Externe CD/DVD Speler en Brander. Deze Plug & Play Optical Drive is perfect voor het branden van CD/DVD, het maken van back-ups, het kopiëren van bestanden, het bekijken van films en het luisteren naar muziek op je computer of laptop. Hij is ook compatibel met Windows, Mac OS en Linux besturingssystemen.

9. ROYAL SPACIUS USB3.0 Highspeed Externe CD/DVD Speler

Introductie van de ROYAL SPACIUS USB3.0 Highspeed Externe CD/DVD Speler Brander met Opbergkoffer. Deze externe CD/DVD speler en brander is de perfecte oplossing voor wie supersnelle afspeel- en brandmogelijkheden nodig heeft, maar geen computer of laptop heeft met een ingebouwde speler of brander. Dankzij de plug & play-functie hoef je de externe driver alleen maar aan te sluiten op de USB-poort van je laptop of computer, en je kunt aan de slag. Bovendien ondersteunt de geïntegreerde USB-kabel USB3.0 voor nog hogere snelheden. Je hoeft nooit meer te wachten met het bekijken van films of video's of het luisteren naar muziek. De externe driver is ook ideaal voor het maken van back-ups, het kopiëren van belangrijke bestanden en het installeren van software. Dus wacht niet langer, haal de ROYAL SPACIUS USB3.

10. Plug Play Externe CD/DVD Combo Drive Speler

Zoek je een externe CD/DVD-speler die je overal mee naar toe kunt nemen? Zoek niet verder dan de Plug Play External CD/DVD Combo Drive Player Reader USB 3.0 CD-Rom Disk Reader. Dit lichte en platte station is gemakkelijk mee te nemen, waardoor het de perfecte oplossing is voor entertainment onderweg. Of je nu films kijkt op je laptop of bestanden back-upt op je desktop, met dit veelzijdige station ben je klaar. Hij is ook gemakkelijk te gebruiken - sluit hem gewoon aan op je USB-poort en je kunt aan de slag. En omdat hij compatibel is met vrijwel alle besturingssystemen, kun je hem gebruiken met je PC, Mac, Linux machine of elk ander type computer. Kom niet zonder een manier om je favoriete films te bekijken of belangrijke bestanden te openen - koop vandaag nog de Plug Play External CD/DVD Combo Drive Player Reader USB 3.

Veelgestelde vragen over de beste externe dvd branders

De top 10 beste externe dvd branders bestaat uit allemaal verschillende producten met een verschillende prijs. Dat komt doordat onze experts zoveel mogelijk verschillende externe dvd branders getest hebben. Zo zie je de wat luxere externe dvd branders voorbij komen, maar ook echte budget externe dvd branders. Wat jij uiteindelijk bereid bent te betalen aan een nieuwe externe dvd brander blijft altijd je eigen keuze.

Onze top 3 beste externe dvd branders ziet er als volgt uit:

  • Externe CD/DVD Speler
  • Trendfield Externe DVD/CD Speler en Brander
  • LG GP57ES40 externe DVD brander

Onze experts zijn onafhankelijk. Dat wil zeggen dat ze volledig op hun eigen inzichten de top 10 beste externe dvd branders samengesteld hebben. Zij nemen geen vergoeding in ontvangst om een positie binnen deze top 10 aan te passen. Ook hebben de wensen van aanbieders en fabrikanten van externe dvd branders geen invloed op de resultaten. Onze externe dvd branders vergelijking is 100% betrouwbaar.

Mocht jij de geschikte externe dvd brander gevonden hebben kun je deze eenvoudig online bestellen. Dat doe je door op de link onder het product te klikken. Wij zijn zelf geen aanbieders van externe dvd branders, maar werken samen met betrouwbare partners. Al onze partners hebben een goede reputatie. Als je via onze top 10 beste externe dvd branders een product koopt kom je terecht bij een betrouwbare website met goede producten.

Onze experts letten op een aantal factoren bij het vergelijken van externe dvd branders. De volgende eigenschappen zijn bij externe dvd branders van belang:

  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Levensduur
  • Duurzaamheid
  • Effectiviteit

Onze conclusie over de externe dvd branders vergelijking

Nu je weet hoe je gegevens op een DVD kunt branden, is de volgende vraag welke externe DVD-brander je moet kiezen? We hebben een lijst samengesteld van de top 10 externe DVD branders op de markt, compleet met reviews en voor- en nadelen voor elk van hen. Met elk van deze externe DVD-branders kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt voor jouw behoeften. Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen sectie voor meer informatie.

Slotwoord over de best geteste externe dvd branders

Wij hopen dat je na het lezen van onze top 10 externe dvd branders een goede keuze hebt kunnen maken voor een externe dvd brander die het meest geschikt is voor jou. Mocht je een andere mening hebben dan onze adviseurs is dat natuurlijk prima. Het is belangrijk om zelf goed te blijven vergelijken en zo een geschikte keuze voor jezelf te kunnen maken.

Disclaimer: Op deze pagina vind je links naar de webshop van Bol, daar ontvangen wij een commissie van indien er een product wordt aangeschaft. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de verkoop van externe dvd branders, dit gaat geheel via de webwinkel.

Author picture
Anne

Hallo daar, mijn naam is Anne. Ik ben 37 jaar oud en heb in mijn leven veel verschillende dingen geprobeerd. Ik denk dat ik nu eenmaal zo ben – altijd op ontdekkingstocht en nieuwe dingen proberen. In de loop der jaren heb ik door mijn eigen studie veel geleerd over verschillende onderwerpen. En door mijn avonturen heb ik veel informatie verzameld die ik met de wereld wil delen.

Gepubliceerd op: 2 aug. 2022

  1. Tech
  2. externe dvd brander

Inhoudsopgave