Top 10 beste gps tracker auto's van 2024

Laatst bijgewerkt: 8 apr. 2024

Met verbazing kijken ogen de vele gps trackers die worden aangeboden. Maar als je aan de slag wilt gaan met een gps tracker auto, dan wil je natuurlijk de beste kiezen. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben onze experts een uitgebreide analyse gemaakt van de beste gps tracker auto van 2023. Na tal van uren testen hebben ze een top 10 beste gps tracker auto samengesteld. Dus als je op zoek bent naar een gps tracker auto die aan al je eisen voldoet, is deze top 10 beste gps tracker auto wat je zoekt. Neem snel een kijkje en vind de perfecte gps tracker auto voor jou!

Heb je een nieuwe gps tracker auto nodig? Dan heb je geluk want onze adviseurs hebben veel verschillende gps tracker auto's getest en hebben daarmee een top 10 gps tracker auto's van 2024 opgesteld. Lees snel verder en ontdek onze top 10 van de beste gps tracker auto's en vind de meest geschikte gps tracker auto voor jezelf. 

Top 3 beste gps tracker auto's van 2024

We starten met de top 3 beste gps tracker auto's. In deze top 3 staan de best geteste gps tracker auto's van 2024. Deze top 3 is samen gesteld door onze adviseurs die een uitgebreide gps tracker auto's test gedaan hebben.

Bij deze gps tracker auto's test is er gekeken naar onder andere de prijs, de kwaliteit, het gebruiksgemak en het ontwerp van de diverse gps tracker auto's. 

Neem snel een kijkje in de top 3 gps tracker auto's en vind de gps tracker auto die het beste bij jou past.

1. Auto VolgSysteem GPS Tracker LIVE APP Vast Magneet Tot 1 Meter Nauwkeurig Power Accu.

Met de Long Bear Rich GPS Tracker bent u verzekerd van een betrouwbare en nauwkeurige volgoplossing. Deze tracker is ontworpen met een krachtige magneet en is geschikt voor gebruik op auto's, trucks, motoren en andere voertuigen, zodat u ze altijd kunt volgen. Het handige is dat de magneet waterdicht is en tot 1 meter nauwkeurig is, zodat u precies kunt zien waar uw voertuig zich bevindt. Bovendien is deze magneet makkelijk te bevestigen, zonder dat er loshangende kabels aan te pas komen. Dankzij de ingebouwde accu gaat de GPS Tracker tot 3 maanden mee, zodat u uw voertuig altijd kunt volgen. De tracker is eenvoudig te verbinden met de gratis beschikbare App (Android/Apple) of via de webapplicatie, waarmee u real-time uw voertuig kunt volgen en ook alle gegevens kunt bekijken. U kunt de historie van de afgelopen 3 maanden opvragen en zo kunt u precies zien welke routes zijn afgelegd en welke snelheid er is gereden. Daarnaast biedt de App en Webapplicatie nog veel meer functies, waarmee u altijd en overal uw voertuig kunt volgen.

2. Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker Magneet Gratis App Krachtige accu.

De Tracemaster GPS tracker is eenvoudig te installeren en heeft een krachtige accu, waardoor deze tot maar liefst 90 dagen achter elkaar kan werken zonder opladen. Daarnaast is deze GPS tracker uitgerust met een magnetische houder, waardoor deze gemakkelijk op de auto kan worden bevestigd. Met de gratis Tracemaster App kunt u de tracker bedienen en op de kaart zien waar uw bezit zich bevindt. De Tracemaster type 90 is een krachtige GPS tracker die u ervan verzekert dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van uw voertuig. U kunt de tracker real-time volgen, waardoor u meteen kunt ingrijpen als er iets mis gaat. Ook is deze GPS tracker uitgerust met een alarmfunctie, waardoor u direct gewaarschuwd wordt als de tracker wordt verplaatst. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker biedt u de zekerheid dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is.

3. GPS tracker Zonder Abonnement Geschikt Alle Voertuigen Vrachtwagen Auto Motor Scooter Waterdicht Afluisterfunctie.

De GPS TRACKER is een uiterst betrouwbare en nauwkeurige tracker, die perfect is voor alle voertuigtypes, van autos en motoren tot vrachtwagens en scooters. Met deze tracker heb je toegang tot een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app. Naast GPS heeft de tracker ook een meeluisterfunctie, waarmee je de tracker op ieder gewenst moment kunt bellen en meeluisteren. Bovendien kun je de gereden routes tot 3 maanden terug (90 dagen) bekijken. Je kunt ook een bewegingsalarm instellen op de GPS TRACKER. Wanneer deze in beweging komt, krijg je een melding op je telefoon met de tijd, datum, plaats, en snelheid in kilometers. Je kunt ook een bepaalde zone aanvinken en wanneer de GPS buiten deze zone komt, ontvang je een melding. De GPS tracker is IP65 waterproof en waterdicht, zodat je hem zowel buiten als binnen kunt gebruiken, bijvoorbeeld om te monteren rondom het voertuig of in de cockpit.

Bekijk ook:

Top 10 best geteste gps tracker auto's

Lees snel verder en ontdek onze top 10 gps tracker auto's van 2024. Na het lezen van ons artikel kun jij zelf een goede vergelijking kan maken tussen de verschillende gps tracker auto's die op de markt te koop zijn. Misschien kom je er hierdoor wel achter dat de beste gps tracker auto voor jou niet in onze top 3 staat. Hoe meer gps tracker auto's je met elkaar vergelijkt hoe beter je deze keuze kunt maken.

4. Mini GPS Tracker Compact Locatietracker Locator met Afluisterapparatuur voor Kinderen Zonder Simkaart Exclusief SD.

Deze mini GPS tracker is ideaal voor mensen die hun voertuig, kinderen of dementerende ouderen willen volgen. Dankzij de kleine afmetingen en het gewicht van slechts 45 gram is deze tracker erg gemakkelijk te verbergen. Je kunt deze tracker ook gebruiken zonder een simkaart. Deze mini GPS tracker is ook uitgerust met afluisterapparatuur. Zo kun je het geluid van de locatie waar de tracker is verstaan. Daarnaast is de tracker ook uitgerust met een SD kaart om gegevens op te slaan. De SD kaart biedt een beveiligde en veilige opslag voor al jouw gegevens. Deze mini GPS tracker is een uitstekend hulpmiddel voor mensen die hun voertuig, kinderen of dementerende ouderen willen volgen. Het is een compact en betrouwbaar systeem dat jou alle informatie geeft die je nodig hebt om je dierbaren te vinden. Kortom, deze mini GPS tracker is de ideale manier om mensen en voertuigen te traceren.

5. Nuvance GPS Tracker met App voor Auto Fiets Koffer 1440 uur Batterijduur IP66 Waterdicht Track and Trace.

Met de Nuvance GPS tracker met app kan je op elk moment precies zien waar je auto, fiets of koffer zich bevindt. Deze tracker is heel eenvoudig te installeren en is gemaakt met een robuuste IP66 waterdichte behuizing, zodat je er zeker van bent dat het systeem volledig beschermd is. Met de krachtige 5000mAh batterij kun je de tracker tot wel 1440 uur blijven gebruiken zonder het tussentijds te hoeven opladen. De tracker wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke app, waardoor je heel eenvoudig toegang krijgt tot informatie over de locatie, route, snelheid en meer. Ook kan je verschillende waarschuwingsinstellingen instellen, zodat je direct een melding krijgt als het voertuig bewegingen maakt die buiten de ingestelde grenzen liggen. Zo kan je altijd op de hoogte blijven van de locatie van je waardevolle spullen, personeel of dierbaren.

6. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond.

Deze Mini GPS tracker is perfect voor het volgen van auto's, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. Het is een kleine en lichte tracker die gemakkelijk aan een auto, scooter, motor, boot of dier kan worden bevestigd. Met deze tracker kunt u real-time informatie krijgen over de locatie en beweging van het object. U krijgt ook een waarschuwing als het object buiten een bepaalde geografische zone beweegt. De tracker kan ook worden gebruikt om het gedrag van een dier of kind te volgen. Het heeft een ingebouwde accelerometer die gebruikt kan worden om de snelheid, afstand, tijd en andere gegevens te meten. U kunt ook meldingen instellen wanneer het dier of kind buiten een bepaald gebied komt. Het systeem is ook voorzien van een SOS-knop waarmee het kind of dier direct hulp kan krijgen. Deze mini GPS tracker is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is een perfecte keuze als u de veiligheid en het welzijn van uw dier of kind wilt waarborgen.

7. PuroTech Mini GPS Tracker Locatietracker Locator Met Afluisterapparatuur Zonder Abonnement Ouderen Auto Scooter.

De PuroTech Mini GPS Tracker Locatietracker Locator Met Afluisterapparatuur Zonder Abonnement Ouderen Auto Scooter is een handig hulpmiddel dat je veel voordeel kan bieden. De tracker is voorzien van de nieuwste technologie, waardoor je er zeker van bent dat deze goed functioneert. Dankzij de lange stand-by tijd hoef je hem niet vaak op te laden. Deze mini tracker is eenvoudig in gebruik en je kunt hem op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je hem gebruiken om de locatie van je kind of huisdier te monitoren, maar ook als beveiliging tegen diefstal van je auto of scooter. Daarnaast beschikt deze tracker over afluisterapparatuur, waardoor je gemakkelijk kan luisteren naar wat er rondom de tracker gebeurt. Er is geen abonnement nodig om deze tracker te gebruiken. Kortom, een handige en betrouwbare manier om je waardevolle eigendom te bewaken.

8. Loca 2 GPS Tracker Zónder Abonnement 3 jaar batterijduur Waterdicht (IP67) GPS tracker voor Auto, scooter, camper,.

De Loca 2 GPS tracker is een krachtige en betrouwbare tool die uw voertuig of andere waardevolle bezittingen 24/7 in de gaten houdt. Met deze tracker kunt u uw voertuig of andere bezittingen op elk gewenst moment en vanaf elke locatie traceren. De tracker heeft een batterijduur van maar liefst 3 jaar en is waterdicht (IP67). Zo kunt u er zeker van zijn dat uw bezittingen altijd en overal goed beschermd zijn. De Loca 2 GPS tracker heeft een eenvoudig te gebruiken app waarmee u uw voertuig of andere bezittingen in de gaten kunt houden. U kunt de locatie zien op de kaart en krijgt realtime meldingen op uw telefoon wanneer er iets verandert. Daarnaast beschikt de tracker over een geofencing functie waarmee u een virtueel hek kunt instellen rond uw voertuig of andere bezittingen. Deze functie geeft u een melding wanneer uw voertuig of andere bezittingen daar buiten worden gebracht. De Loca 2 GPS tracker is een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het traceren van uw voertuig of andere waardevolle bezittingen. U kunt er zeker van zijn dat uw bezittingen op elk moment en vanaf elke locatie in de gaten worden gehouden. Met de geofencing functie kunt u ook gemakkelijk een virtueel hek instellen. Bovendien is deze tracker waterdicht en heeft hij een lange batterijduur. De Loca 2.

9. Trackitt GPS Tracker met Magneet | Waterdicht | 90 Dagen Accu | Gratis APP Simkaart Data | Geschikt voor Auto Container.

Het Trackitt GPS Tracker met Magneet is een gebruiksvriendelijk apparaat dat uw auto, container of ander voertuig kan volgen waar u maar wilt. Dankzij de waterdichte behuizing is de GPS Tracker goed bestand tegen regen en andere vormen van water. Dankzij de geïntegreerde 90 dagen accu heeft u geen last van het vervangen van batterijen. De Trackitt GPS Tracker is te gebruiken met de gratis app, waar u eenvoudig uw voertuig kunt volgen. Verder krijgt u ook een simkaart met een klein maandelijks databedrag, waarmee u de gegevens kunt verzenden en ontvangen. U kunt ook extra maanden Onbeperkt GPS Tracking Prepaid Tegoed aanschaffen als u meer tracking wilt hebben. De GPS Tracker is geschikt voor auto's, containers, en andere voertuigen.

10. TKMARS Mini GPS tracker Zonder Abonnement -Real-time Tracking Free APP IOS/ANDROID Gelden Voor kind Auto Scooter Fiets.

TKMARS Mini GPS tracker is een apparaat dat je kunt gebruiken om je kinderen, auto's, scooters of fietsen te volgen. Het is een klein en draagbaar apparaat dat je eenvoudig kunt verbergen in de auto, scooter of fiets van je kind. Dit apparaat heeft geen abonnementskosten en is compatibel met IOS of Android. Je kunt het apparaat eenvoudig instellen door de gratis app te downloaden. Met deze GPS tracker kun je real-time tracking uitvoeren, wat betekent dat je geen data kwijt bent. Je kunt ook een geofence instellen om de locatie van je kinderen of voertuigen te bewaken. Bovendien kun je ook de historische gegevens van de locatie van de voertuigen bekijken. Het is ook mogelijk om op afstand de snelheid, beweging en temperatuur in te stellen. Al deze functies zijn handig voor ouders die hun kinderen of voertuigen willen controleren. Het is echter belangrijk om een ​​simkaart te kopen die 2G-netwerken ondersteunt. We raden je aan om een ​​Lebara-simkaart aan te schaffen om de GPS-tracker te gebruiken. Het is ook mogelijk om een ​​SMS-alarm in te stellen wanneer de simkaart wordt verwijderd. Dit kan je helpen om de locatie van het apparaat te volgen als het wordt gestolen. Met deze geweldige GPS-tracker kun je je kinderen, auto's, scooters of fietsen gemakkelijk volgen.

Veelgestelde vragen over de beste gps tracker auto's

De top 10 beste gps tracker auto's bestaat uit allemaal verschillende producten met een verschillende prijs. Dat komt doordat onze experts zoveel mogelijk verschillende gps tracker auto's getest hebben. Zo zie je de wat luxere gps tracker auto's voorbij komen, maar ook echte budget gps tracker auto's. Wat jij uiteindelijk bereid bent te betalen aan een nieuwe gps tracker auto blijft altijd je eigen keuze.

Onze top 3 beste gps tracker auto's ziet er als volgt uit:

  • Auto VolgSysteem GPS Tracker LIVE APP Vast Magneet Tot 1 Meter Nauwkeurig Power Accu.
  • Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker Magneet Gratis App Krachtige accu.
  • GPS tracker Zonder Abonnement Geschikt Alle Voertuigen Vrachtwagen Auto Motor Scooter Waterdicht Afluisterfunctie.

Onze experts zijn onafhankelijk. Dat wil zeggen dat ze volledig op hun eigen inzichten de top 10 beste gps tracker auto's samengesteld hebben. Zij nemen geen vergoeding in ontvangst om een positie binnen deze top 10 aan te passen. Ook hebben de wensen van aanbieders en fabrikanten van gps tracker auto's geen invloed op de resultaten. Onze gps tracker auto's vergelijking is 100% betrouwbaar.

Mocht jij de geschikte gps tracker auto gevonden hebben kun je deze eenvoudig online bestellen. Dat doe je door op de link onder het product te klikken. Wij zijn zelf geen aanbieders van gps tracker auto's, maar werken samen met betrouwbare partners. Al onze partners hebben een goede reputatie. Als je via onze top 10 beste gps tracker auto's een product koopt kom je terecht bij een betrouwbare website met goede producten.

Onze experts letten op een aantal factoren bij het vergelijken van gps tracker auto's. De volgende eigenschappen zijn bij gps tracker auto's van belang:

  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Levensduur
  • Duurzaamheid
  • Effectiviteit

Onze conclusie over de gps tracker auto's vergelijking

Het kiezen van een track- of GPS apparaat voor je auto kan heel overweldigend zijn. Uiteindelijk ligt het natuurlijk aan je persoonlijke voorkeuren welke tracker auto het beste bij je past. Wij hebben hierboven onze top 10 aanbevelingen gegeven om je alvast een beetje op weg te helpen. Daarnaast is het echter ook belangrijk om toch even goed zelf te vergelijken. Zo kom je bij een product wat echt bij je past. Hopelijk heb je met behulp van deze lijst iets kunnen vinden wat voor jou geschikt is.

Slotwoord over de best geteste gps tracker auto's

Wij hopen dat je na het lezen van onze top 10 gps tracker auto's een goede keuze hebt kunnen maken voor een gps tracker auto die het meest geschikt is voor jou. Mocht je een andere mening hebben dan onze adviseurs is dat natuurlijk prima. Het is belangrijk om zelf goed te blijven vergelijken en zo een geschikte keuze voor jezelf te kunnen maken.

Disclaimer: Op deze pagina vind je links naar de webshop van Bol, daar ontvangen wij een commissie van indien er een product wordt aangeschaft. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de verkoop van gps tracker auto's, dit gaat geheel via de webwinkel.

Auteur foto
Anne

Hallo daar, mijn naam is Anne. Ik ben 37 jaar oud en heb in mijn leven veel verschillende dingen geprobeerd. Ik denk dat ik nu eenmaal zo ben – altijd op ontdekkingstocht en nieuwe dingen proberen. In de loop der jaren heb ik door mijn eigen studie veel geleerd over verschillende onderwerpen. En door mijn avonturen heb ik veel informatie verzameld die ik met de wereld wil delen.

Gepubliceerd op: 2 aug. 2022

  1. gps tracker auto

Inhoudsopgave