1. tuingerei
  2. 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset.

3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Wellicht wordt de 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset. jouw nieuwste plek in de zon in jouw tuin of op het balkon.x

Specificaties 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset.

Aantal zitplekken

2 zitplekken

Met of zonder kussens

Zonder kussens

Kleur

Zwart

Weerbestendig

Ja

Afmetingen

hoogte, breedte en diepte.

Omschrijving van 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset.

Onze 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset is een elegante toevoeging aan elk huishouden. Met deze meubelset geniet je van levendige gesprekken in je tuin of op je balkon. De set bestaat uit twee klapstoelen en een tafel met een zwart rotanblad. Het frame van de meubelset is gemaakt van duurzaam metaal en het zitgedeelte is handgeweven polyrotan. Hierdoor is de set weerbestendig en duurzaam. Bovendien is de meubelset opvouwbaar voor een ruimtebesparende opslag. De stoelen en tafel zijn voorzien van antislipvoetjes en het materiaal is makkelijk schoon te maken. Wanneer de meubelset niet gebruikt wordt, bedek deze dan met hoezen. De set heeft een kleur van zwart en de afmetingen van de tafel zijn ca. 60x60x72 cm (LxBxH) en ca. 61x46x84 cm (LxBxH) voor de stoel. De zitting heeft een maat van B42 x D41cm en de zithoogte is 47 cm. De totale gewicht is ca. 12 kg. Geniet van de komende lente en zomer met onze prachtige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset.

Veelgestelde vragen over 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset.

De 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset. heeft de volgende afmetingen: hoogte, breedte en diepte.


De 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset. is weerbestendig: Ja.

De 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset. is leverbaar in de kleur Zwart. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn, klik dan op de ‘Bekijk de prijs’ button.

De 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset. wordt geleverd Zonder kussens.

De 3-delige Bistroset poly rattan inklapbaar Balkon tuinmeubelset. heeft 2 zitplekken.

Bekijk ook onze andere tuinsets