1. tuingerei
  2. Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig.

Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Wellicht wordt de Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig. jouw nieuwste plek in de zon in jouw tuin of op het balkon.x

Specificaties Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig.

Aantal zitplekken

2 zitplekken

Met of zonder kussens

Zonder kussens

Kleur

Grijs

Weerbestendig

Ja

Afmetingen

hoogte, breedte en diepte.

Omschrijving van Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig.

Geniet van je eigen plekje in de tuin met de Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig! Deze set is ideaal voor balkons of kleine tuinen en bestaat uit een vierkante antraciet bistrotafel en twee comfortabele tuinstoelen. De tafel is 79 x 72 cm en is afgewerkt met een houtlook laagje voor een natuurlijke uitstraling. De stoelen zijn opvouwbaar voor gemakkelijk opbergen en transport. Bovendien zijn de materialen UV-en weerbestendig, zodat je lang plezier hebt van deze bistroset. Geniet van een lekker kopje koffie, een lunch of een apero-time met de Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig! Geniet van je eigen plekje in de tuin met de Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig! Deze set bestaat uit een vierkante antraciet bistrotafel en twee comfortabele tuinstoelen. De tafel is 79 x 72 cm en is afgewerkt met een houtlook laagje voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien is de tafel opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd. Ook zijn de stoelen opvouwbaar voor eenvoudig transport. De materialen zijn UV-en weerbestendig, zod.

Veelgestelde vragen over Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig.

De Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig. heeft de volgende afmetingen: hoogte, breedte en diepte.


De Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig. is weerbestendig: Ja.

De Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig. is leverbaar in de kleur Grijs. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn, klik dan op de ‘Bekijk de prijs’ button.

De Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig. wordt geleverd Zonder kussens.

De Pro Garden Bistroset Inklapbaar 3-delig. heeft 2 zitplekken.

Bekijk ook onze andere tuinsets