1. tuingerei
  2. vidaXL 7-delige Tuinset met kussens.

vidaXL 7-delige Tuinset met kussens.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de vidaXL 7-delige Tuinset met kussens. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Wellicht wordt de vidaXL 7-delige Tuinset met kussens. jouw nieuwste plek in de zon in jouw tuin of op het balkon.x

Specificaties vidaXL 7-delige Tuinset met kussens.

Aantal zitplekken

6 zitplekken

Met of zonder kussens

Met kussens

Kleur

Zwart

Weerbestendig

Afmetingen

74 cm hoogte, 80 cm breedte en 0 cm diepte.

Omschrijving van vidaXL 7-delige Tuinset met kussens.

De vidaXL 7-delige tuinset met kussens is een perfecte oplossing voor iedereen die van een comfortabele, luxe buitenleven wil genieten. Met deze tuinset kunt u met uw familie of vrienden genieten van een lekker diner in de buitenlucht of van een heerlijke tijd met zijn tweeën. Deze tuinset bestaat uit 7 elementen: 4 stoelen, 2 fauteuils en een bijpassende tafel. De stoelen en fauteuils hebben een comfortabele, stevige zitting en een stijlvol frame. De stoelen en fauteuils zijn geheel bekleed met stevig kussengevoer en een zacht katoenen materiaal. De tafel heeft een stevig aluminium frame en een prachtige, onderhoudsvriendelijke tafelblad met een glazen afwerking. De tuinset is voorzien van een modern ontwerp en heeft een klassieke, elegante uitstraling. De vidaXL 7-delige tuinset met kussens is ideaal voor als u een relaxte, comfortabele en stijlvolle buitenleven wilt. Met deze tuinset bent u verzekerd van een luxe ervaring in uw tuin of op uw terras. Geniet van de buitenlucht met deze tuinset en maak er een he.

Veelgestelde vragen over vidaXL 7-delige Tuinset met kussens.

De vidaXL 7-delige Tuinset met kussens. heeft de volgende afmetingen: 74 cm hoogte, 80 cm breedte en 0 cm diepte.


De vidaXL 7-delige Tuinset met kussens. is weerbestendig: .

De vidaXL 7-delige Tuinset met kussens. is leverbaar in de kleur Zwart. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn, klik dan op de ‘Bekijk de prijs’ button.

De vidaXL 7-delige Tuinset met kussens. wordt geleverd Met kussens.

De vidaXL 7-delige Tuinset met kussens. heeft 6 zitplekken.

Bekijk ook onze andere tuinsets