1. tuingerei
  2. WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001.

WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Wellicht wordt de WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001. jouw nieuwste plek in de zon in jouw tuin of op het balkon.x

Specificaties WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001.

Aantal zitplekken

4 zitplekken

Met of zonder kussens

Met kussens

Kleur

Bruin, Zwart, Creme

Weerbestendig

Afmetingen

0 cm hoogte, 0 cm breedte en 0 cm diepte.

Omschrijving van WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001.

De WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset is de perfecte manier om de buitenruimte op te vrolijken. De metalen frameconstructie zorgt voor een stevige basis en de rieten leuning geeft de set een warme, knusse uitstraling. De set bestaat uit een tweezitsbank, twee eenpersoons stoelen en een tafel die voldoende ruimte biedt voor heerlijke drankjes en hapjes. De stoelen hebben een comfortabel kussen en een rugleuning die je direct doet ontspannen. De tuinset heeft een prachtige crèmekleur die de tuin of het terras een stijlvolle uitstraling geeft. De tuinset is gemakkelijk te onderhouden. Het materiaal is bestand tegen UV-straling, regen en wind, waardoor je jarenlang plezier hebt van deze tuinset. De set is ook eenvoudig te monteren. Met de bijgeleverde handleiding is het een fluitje van een cent om de set in elkaar te zetten. De tuinset is een echte must-have voor iedereen die van buitenleven geniet!

Veelgestelde vragen over WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001.

De WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001. heeft de volgende afmetingen: 0 cm hoogte, 0 cm breedte en 0 cm diepte.


De WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001. is weerbestendig: .

De WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001. is leverbaar in de kleur Bruin, Zwart, Creme. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn, klik dan op de ‘Bekijk de prijs’ button.

De WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001. wordt geleverd Met kussens.

De WOON-DISCOUNTER.NL Tuinset Firmo Loungeset metalen frame met rieten leuning / Crème - 851001. heeft 4 zitplekken.

Bekijk ook onze andere tuinsets