1. tuingerei
  2. Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden.

Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Wellicht wordt de Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden. jouw nieuwste plek in de zon in jouw tuin of op het balkon.x

Specificaties Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden.

Aantal zitplekken

6 zitplekken

Met of zonder kussens

Zonder kussens

Kleur

Grijs

Weerbestendig

Afmetingen

70.0 cm hoogte, 80.0 cm breedte en 42.0 cm diepte.

Omschrijving van Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden.

Deze tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol uit Alice's Garden is de perfecte manier om buiten te genieten van een maaltijd. De set is gemaakt met kwaliteit materialen voor een duurzame en stijlvolle look. De tafel heeft een gat in het midden waar de parasol in kan worden gezet. De fauteuils hebben een comfortabele zit en kunnen worden ingeklapt voor een compacte opslag. De parasol heeft een centrale paal en een lichtgrijze kleur die perfect past bij de kleur van de tuintafel. Met deze tuinset kunt u perfect genieten van een heerlijke avond in uw tuin. U kunt er zeker van zijn dat uw tuin er stijlvol en tijdloos uitziet met deze tuintafel.

Veelgestelde vragen over Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden.

De Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden. heeft de volgende afmetingen: 70.0 cm hoogte, 80.0 cm breedte en 42.0 cm diepte.


De Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden. is weerbestendig: .

De Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden. is leverbaar in de kleur Grijs. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn, klik dan op de ‘Bekijk de prijs’ button.

De Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden. wordt geleverd Zonder kussens.

De Tuintafel met 6 stoelen en 1 parasol I Alice's Garden. heeft 6 zitplekken.

Bekijk ook onze andere tuinsets