1. tuingerei
  2. Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze.

Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Wellicht wordt de Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze. jouw nieuwste plek in de zon in jouw tuin of op het balkon.x

Specificaties Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze.

Aantal zitplekken

4 zitplekken

Met of zonder kussens

Zonder kussens

Kleur

Roze

Weerbestendig

Ja

Afmetingen

135 cm hoogte, 67 cm breedte en 24 cm diepte.

Omschrijving van Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze.

De Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze is een leuke manier om te genieten van de buitenlucht. De set bestaat uit twee stevig verbonden banken en een tafel met een grote, UV-beschermende parasol in de kleur roze. Met de eenvoudige montage en demontage is deze tuinset altijd gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken in de tuin of op het terras. Het kindvriendelijke design is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook stevig en veilig. De set is gemaakt van robuust materiaal met afgeronde randen, waardoor jouw kinderen comfortabel en veilig kunnen zitten. Het grote steunvlak op de vloer maakt het ook mogelijk de set overal stabiel te plaatsen. Dankzij de UV-bescherming kunnen de kids de hele dag genieten van hun favoriete buitenactiviteiten.

Veelgestelde vragen over Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze.

De Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze. heeft de volgende afmetingen: 135 cm hoogte, 67 cm breedte en 24 cm diepte.


De Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze. is weerbestendig: Ja.

De Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze. is leverbaar in de kleur Roze. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn, klik dan op de ‘Bekijk de prijs’ button.

De Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze. wordt geleverd Zonder kussens.

De Spielwerk Kinder Tuinset Incl. Parasol UV-bescherming Roze. heeft 4 zitplekken.

Bekijk ook onze andere tuinsets