1. tuingerei
  2. vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan.

vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Wellicht wordt de vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan. jouw nieuwste plek in de zon in jouw tuin of op het balkon.x

Specificaties vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan.

Aantal zitplekken

4 zitplekken

Met of zonder kussens

Met kussens

Kleur

Grijs

Weerbestendig

Afmetingen

38 cm hoogte, 35 cm breedte en 0 cm diepte.

Omschrijving van vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan.

Deze prachtige vidaXL 5-delige loungeset met kussens in L-vormig poly rattan heeft een modern en stijlvol ontwerp. De stevige, duurzame structuur is vervaardigd uit poly rattan, wat het een weerbestendig en duurzaam karakter geeft. Het heeft een stabiele stalen frame, wat het stevig en sterk maakt. Deze set is gemakkelijk te verplaatsen en past zich aan aan elke omgeving. Met de dikke, comfortabele kussens heb je veel comfort en ondersteuning. Het kussen heeft een vochtbestendig materiaal, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vlekken of schade. De set is eenvoudig te monteren met de meegeleverde onderdelen en handleiding. Geniet van een heerlijke middag in je eigen achtertuin met deze mooie loungeset!

Veelgestelde vragen over vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan.

De vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan. heeft de volgende afmetingen: 38 cm hoogte, 35 cm breedte en 0 cm diepte.


De vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan. is weerbestendig: .

De vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan. is leverbaar in de kleur Grijs. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn, klik dan op de ‘Bekijk de prijs’ button.

De vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan. wordt geleverd Met kussens.

De vidaXL 5-delige Loungeset met kussens L-vormig poly rattan. heeft 4 zitplekken.

Bekijk ook onze andere tuinsets