1. tuingerei
  2. Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs.

Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Wellicht wordt de Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs. jouw nieuwste plek in de zon in jouw tuin of op het balkon.x

Specificaties Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs.

Aantal zitplekken

6 zitplekken

Met of zonder kussens

Zonder kussens

Kleur

Grijs

Weerbestendig

Afmetingen

105 cm hoogte, 57 cm breedte en 43 cm diepte.

Omschrijving van Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs.

Ontdek de Colonnella loungeset in lichtgrijs, de perfecte tuinset om optimaal van de zon te genieten. De stoelen hebben kussens voor extra comfort en hebben een aluminium frame met textileen bekleding. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig kunststof in een natuurlijke houtlook. De bovenkant is gemaakt van gladde steen en heeft een mooi, strak design. De poten van de tafel en stoelen zijn gemaakt van staal in combinatie met aluminium. Deze stevige constructie zorgt ervoor dat u jarenlang van deze set kunt genieten. Met deze tuinset creëert u een moderne, stijlvolle sfeer in uw tuin. De lichte grijstint maakt het eenvoudig om de tuinset te combineren met andere meubels en accessoires. Laat de zon schijnen op deze mooie tuinset, zodat u kunt genieten van warme, zonnige dagen.

Veelgestelde vragen over Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs.

De Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs. heeft de volgende afmetingen: 105 cm hoogte, 57 cm breedte en 43 cm diepte.


De Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs. is weerbestendig: .

De Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs. is leverbaar in de kleur Grijs. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn, klik dan op de ‘Bekijk de prijs’ button.

De Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs. wordt geleverd Zonder kussens.

De Tuinset 7-delig Colonnella loungeset lichtgrijs. heeft 6 zitplekken.

Bekijk ook onze andere tuinsets