1. tuingerei
  2. 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm.

2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm. bij ons.

Specificaties tuinplant 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm.

Kleur

Groen | Paars | Roze

Standplaats

Zon

Aantal planten

2 stuk(s)

Inclusief pot

Ja

Plant hoogte bij aankoop

25 cm

Volgroeide planthoogte

100 cm

Hoeveel waterbehoefte

Gemiddeld

Hoeveel onderhoud

Weinig

Omschrijving van de 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm.

Deze heksenstruik is een blikvanger in je tuin. De struik staat vol met rode bloemetjes in de vroege lente. De bloemen zijn smal en lijken op kleine brandende vuurtjes. De bladeren zijn donkergroen en hebben een gekartelde rand. Daarnaast is de Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ winterhard. Het is een veelzijdige plant, die je kunt gebruiken als haag, als solitair en als kuipplant. De groeisnelheid is middelmatig. De dosering is afhankelijk van de bemesting, maar gemiddeld zou één keer per jaar voldoende moeten zijn. Verder is deze heksenstruik een geweldige toevoeging aan elke tuin.

Veelgestelde vragen over 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm.

De 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm. heeft een Groen | Paars | Roze kleur.

De 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm. plaats je het beste op een plek met Zon.

De 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm. heeft een volgroeide hoogte van 100 cm.

Bij de aankoop van 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm. ligt de hoogte van de plant rond de 25 cm.

De 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm. heeft Gemiddeld waterbehoefte en Weinig onderhoud nodig.

De 2x Loropetalum chinense ‘Fire Dance’ Heksenstruik in C2 liter pot met planthoogte 20-30cm. is inclusief pot: Ja.

Bekijk nog meer tuinplanten