1. tuingerei
  2. Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. bij ons.

Specificaties tuinplant Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

Kleur

Groen

Standplaats

Aantal planten

Inclusief pot

Nee

Plant hoogte bij aankoop

25 cm

Volgroeide planthoogte

300.00 cm

Hoeveel waterbehoefte

Hoeveel onderhoud

Omschrijving van de Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

Met deze Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen krijg je de unieke kans om een prachtig stukje natuur in je tuin of binnenkamer te verwelkomen. Deze potten hebben een hoogte van 9 centimeter en een hoogte van 25-40 cm. Deze siergrassen uit Zuid-Amerika hebben prachtige, lange pluimen in een delicate roze tint. Daarnaast hebben ze ook smalle, donkergroene bladeren die ervoor zorgen dat de plant een prachtig, elegant uiterlijk heeft. Pampasgrassen zijn winterhard tot -10 graden Celsius en groeien snel. Met deze Plant in a Box is het heel eenvoudig om jouw tuin of binnenkamer een prachtig siergras te geven. Je kunt de planten ook gebruiken in borders of in grote potten als een stukje decoratie.

Veelgestelde vragen over Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

De Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft een Groen kleur.

De Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. plaats je het beste op een plek met .

De Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft een volgroeide hoogte van 300.00 cm.

Bij de aankoop van Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. ligt de hoogte van de plant rond de 25 cm.

De Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft waterbehoefte en onderhoud nodig.

De Plant in a Box -Cortaderia selloana Set van 3 Roze Pampas siergrassen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. is inclusief pot: Nee.

Bekijk nog meer tuinplanten