1. tuingerei
  2. Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm. bij ons.

Specificaties tuinplant Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

Kleur

paars,roze,wit

Standplaats

Zon

Aantal planten

3 stuk(s)

Inclusief pot

Nee

Plant hoogte bij aankoop

25 cm

Volgroeide planthoogte

500 cm

Hoeveel waterbehoefte

Gemiddeld

Hoeveel onderhoud

Gemiddeld

Omschrijving van de Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

Deze Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplanten is een geweldige manier om de tuin te verfraaien. Deze passieflora passievrucht klimplanten zijn ideaal voor in een pot of in de volle grond. Met een hoogte van 25 cm tot 40 cm is deze plant een mooie aanvulling voor iedere tuin. De passiflora is een sterke, snelle groeier en zal de tuin bedekken met mooie bloemen en vruchten. De bloemen van de passiflora zijn een bijzondere aanvulling in de tuin. Ze hebben een grote, kleurrijke bloem. Van juli tot september verschijnen de bloemen en de heerlijke passievruchten van september tot oktober. De zoete, frisse en zoetzure smaak van de vruchten is een ware traktatie. De passiflora is ook aantrekkelijk voor bijen en vlinders, wat zorgt voor een nog meer levendige tuin. De passiflora is winterhard en heeft het gehele jaar groene bladeren. Deze Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplanten is een geweldige manier om je tuin te verfraaien en om te genieten van de heerlijke vruchten.

Veelgestelde vragen over Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

De Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft een paars,roze,wit kleur.

De Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm. plaats je het beste op een plek met Zon.

De Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft een volgroeide hoogte van 500 cm.

Bij de aankoop van Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm. ligt de hoogte van de plant rond de 25 cm.

De Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft Gemiddeld waterbehoefte en Gemiddeld onderhoud nodig.

De Plant in a Box Mix van 3 Passiflora Passievrucht Klimplant Pot 9cm Hoogte 25-40cm. is inclusief pot: Nee.

Bekijk nog meer tuinplanten