1. tuingerei
  2. Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. bij ons.

Specificaties tuinplant Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

Kleur

Paars

Standplaats

Zon

Aantal planten

3 stuk(s)

Inclusief pot

Nee

Plant hoogte bij aankoop

25 cm

Volgroeide planthoogte

600.00 cm

Hoeveel waterbehoefte

Gemiddeld

Hoeveel onderhoud

Gemiddeld

Omschrijving van de Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

De Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm is een unieke manier om de Blauwe Regen in uw tuin te laten groeien. Met deze set krijgt u drie kleine potten met daarin deze prachtige klimplant. De potten hebben een diameter van 9 cm en de planten hebben een hoogte van 25-40cm. De Wisteria is een uitbundig bloeiende klimplant die prachtige blauwe bloemen heeft. De bloemen vormen lange trossen met een heerlijke geur. De trossen kunnen maximaal 25 cm lang worden. Deze krachtige klimplant heeft steun nodig bij het groeien, omdat de takken geen hechtwortels hebben. Een volgroeide Wisteria kan een behoorlijk gewicht hebben, dus zorg dat de pergola's en schuttingen stevig genoeg zijn. Vergeet ook niet om de takken goed te leiden, zodat er geen schade aangericht wordt aan regenpijpen of dakgoten. Met de Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm haalt u een prachtige plant in huis die uw tuin een kleurrijke touch geeft.

Veelgestelde vragen over Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm.

De Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft een Paars kleur.

De Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. plaats je het beste op een plek met Zon.

De Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft een volgroeide hoogte van 600.00 cm.

Bij de aankoop van Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. ligt de hoogte van de plant rond de 25 cm.

De Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. heeft Gemiddeld waterbehoefte en Gemiddeld onderhoud nodig.

De Plant in a Box Wisteria sinensis Set van 3 Wisteria blauwe regen Pot 9cm Hoogte 25-40cm. is inclusief pot: Nee.

Bekijk nog meer tuinplanten