1. tuingerei
  2. Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia.

Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia. bij ons.

Specificaties tuinplant Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia.

Kleur

Blauw

Standplaats

Half-schaduw

Aantal planten

1 stuk(s)

Inclusief pot

Ja

Plant hoogte bij aankoop

100 cm

Volgroeide planthoogte

125 cm

Hoeveel waterbehoefte

Gemiddeld

Hoeveel onderhoud

Gemiddeld

Omschrijving van de Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia.

De Hortensia 'Blaumeise' is een prachtige buitenplant die een lange periode van bloei kent. Deze tuinplant is winterhard en daarom ideaal voor de Nederlandse tuinen. De bloemen van deze Hydrangea macrophylla zijn plat en hebben een prachtige blauwe kleur. Deze bloemen versieren de tuin gedurende de maanden juni t/m september. Om de blauwe bloemkleur te behouden is het aan te raden om begin september aluminiumsulfaat, kali-aluin of vivimus voor zuurminnende planten te gebruiken. Strooi 20-100 gram rondom de plant en meng dit goed door de grond. Ook is het verstandig om bamboestokken te gebruiken om de bloemen te ondersteunen als deze te zwaar worden. Deze buitenplant is een echte aanwinst voor uw tuin en zal deze verrijken met haar prachtige blauwe bloemen.

Veelgestelde vragen over Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia.

De Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia. heeft een Blauw kleur.

De Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia. plaats je het beste op een plek met Half-schaduw.

De Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia. heeft een volgroeide hoogte van 125 cm.

Bij de aankoop van Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia. ligt de hoogte van de plant rond de 100 cm.

De Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia. heeft Gemiddeld waterbehoefte en Gemiddeld onderhoud nodig.

De Hortensia Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' Buitenplant Hortensia Blaumeise Hortensia. is inclusief pot: Ja.

Bekijk nog meer tuinplanten