1. tuingerei
  2. Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm.

Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm. bij ons.

Specificaties tuinplant Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm.

Kleur

groen

Standplaats

Half-schaduw

Aantal planten

Inclusief pot

Plant hoogte bij aankoop

70 cm

Volgroeide planthoogte

300.00 cm

Hoeveel waterbehoefte

Hoeveel onderhoud

Omschrijving van de Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm.

Met de Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm heeft u een unieke en duurzame plant in huis. Deze winterharde palm is eenvoudig te verzorgen en vergt weinig onderhoud. De hoogte van deze pot is 21 cm, maar de palm kan een hoogte bereiken van 70 tot 80 cm. Met deze Plant in a Box heeft u een prachtige tropische sfeer in huis. De Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm heeft verschillende voordelen. Zo is deze winterharde palm geschikt voor binnen- en buitengebruik. Deze plant is zeer resistent tegen droogte en de meeste ziekten. Bovendien is de palm zeer geschikt als decoratie voor in de tuin of op het terras. U kunt de palm eenvoudig combineren met andere planten, voor een prachtige tropische tuin of terras.

Veelgestelde vragen over Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm.

De Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm. heeft een groen kleur.

De Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm. plaats je het beste op een plek met Half-schaduw.

De Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm. heeft een volgroeide hoogte van 300.00 cm.

Bij de aankoop van Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm. ligt de hoogte van de plant rond de 70 cm.

De Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm. heeft waterbehoefte en onderhoud nodig.

De Plant in a Box Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm Winterhard Pot 21cm Hoogte 70-80cm. is inclusief pot: .

Bekijk nog meer tuinplanten