1. tuingerei
  2. Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm.

Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm. bij ons.

Specificaties tuinplant Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm.

Kleur

Verschillende kleuren mini fruit

Standplaats

Zon

Aantal planten

Inclusief pot

Ja

Plant hoogte bij aankoop

50 cm

Volgroeide planthoogte

150 cm

Hoeveel waterbehoefte

Hoeveel onderhoud

Omschrijving van de Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm.

Deze Mini Fruitplanten mix set bestaat uit 6 verschillende soorten fruit. U krijgt een gevarieerde selectie van fruitplanten die een hoogte bereiken van tussen de 30 en 40 cm. De mix bevat onder andere de zwarte bes, Ribes nigrum ‘Titania’. Naast deze zwarte bes zit er ook een selectie aan kleine kruisbessen, rode bosbes, framboos en aalbes in de mix. U kunt ook genieten van de verschillende smaken die de verschillende soorten fruit bieden. Deze mix is perfect voor kleine tuinen, balkons en terrassen. Geniet van de verschillende vruchten die deze planten produceren. De mix is perfect voor iedereen die kleine fruitplanten wil telen. De planten zijn gemakkelijk te planten en te onderhouden. U kunt de verschillende planten eenvoudig verplanten en krijgt zo een fruitplanten tuin die u zelf heeft ontworpen. U kunt ook genieten van de mooie bloemen die de verschillende planten produceren.

Veelgestelde vragen over Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm.

De Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm. heeft een Verschillende kleuren mini fruit kleur.

De Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm. plaats je het beste op een plek met Zon.

De Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm. heeft een volgroeide hoogte van 150 cm.

Bij de aankoop van Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm. ligt de hoogte van de plant rond de 50 cm.

De Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm. heeft waterbehoefte en onderhoud nodig.

De Mini Fruitplanten mix set van 6 verschillende soorten fruit hoogte 30-40 cm. is inclusief pot: Ja.

Bekijk nog meer tuinplanten