1. tuingerei
  2. Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia.

Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia. bij ons.

Specificaties tuinplant Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia.

Kleur

Wit

Standplaats

Half-schaduw

Aantal planten

1 stuk(s)

Inclusief pot

Ja

Plant hoogte bij aankoop

80 cm

Volgroeide planthoogte

100 cm

Hoeveel waterbehoefte

Gemiddeld

Hoeveel onderhoud

Gemiddeld

Omschrijving van de Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia.

De Hortensia Annabelle is een bijzonder mooie en kleurrijke plant die als buitenplant in uw tuin staat. De Annabelle heeft een stevige, stevige struik met groene bladeren en langer wordende bloemen takken. De bloemen zijn in het begin wit, maar naarmate de tijd vordert worden ze roze en vervolgens paars. Deze kleuren zullen uw tuin een mooie en kleurrijke aanblik geven. Deze buitenplant heeft ook een lange levensduur, waardoor uw tuin de hele zomer lang kan genieten van de kleurrijke bloemen van de Annabelle. De plant is ook vrij eenvoudig te onderhouden. Door de struik af en toe wat te snoeien, kunt u ervoor zorgen dat de plant blijft groeien en bloeien. Door middel van bemesting kunt u ervoor zorgen dat de plant gezond blijft. Met de juiste zorg en aandacht heeft u jarenlang plezier van deze prachtige plant.

Veelgestelde vragen over Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia.

De Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia. heeft een Wit kleur.

De Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia. plaats je het beste op een plek met Half-schaduw.

De Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia. heeft een volgroeide hoogte van 100 cm.

Bij de aankoop van Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia. ligt de hoogte van de plant rond de 80 cm.

De Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia. heeft Gemiddeld waterbehoefte en Gemiddeld onderhoud nodig.

De Hortensia Hydrangea arborescens Annabelle Buitenplant Hortensia Annabelle Hortensia. is inclusief pot: Ja.

Bekijk nog meer tuinplanten