1. tuingerei
  2. Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze.

Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze. bij ons.

Specificaties tuinplant Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze.

Kleur

Roze

Standplaats

Half-schaduw

Aantal planten

1 stuk(s)

Inclusief pot

Ja

Plant hoogte bij aankoop

80 cm

Volgroeide planthoogte

125 cm

Hoeveel waterbehoefte

Gemiddeld

Hoeveel onderhoud

Gemiddeld

Omschrijving van de Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze.

Deze Hortensia Buitenplant Roze is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Door het compacte formaat past de plant in elke tuin. De plant heeft een mooie volle bloei met veel roze bloemen. Door de stevige stengels zal de plant in het voorjaar veel bloemen produceren. De plant is winterhard en kan daarom goed tegen de kou. Door de kleurrijke bloemen is deze Hortensia een heerlijke aanvulling voor elke tuin. De plant heeft een mooie, donkergroene bladkleur wat de plant een extra dimensie geeft. Met deze roze Hortensia maak je je tuin een stuk kleurrijker. De bloemen trekken ook veel insecten aan, waardoor het een mooie habitat voor veel dieren zal zijn. De Hortensia is een prachtige en duurzame bloembol die ervoor zal zorgen dat uw tuin er jarenlang mooi uitziet.

Veelgestelde vragen over Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze.

De Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze. heeft een Roze kleur.

De Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze. plaats je het beste op een plek met Half-schaduw.

De Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze. heeft een volgroeide hoogte van 125 cm.

Bij de aankoop van Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze. ligt de hoogte van de plant rond de 80 cm.

De Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze. heeft Gemiddeld waterbehoefte en Gemiddeld onderhoud nodig.

De Hortensia De Hydrangea Macrophylla 'Bouquet Rose' Buitenplant Hortensia Roze. is inclusief pot: Ja.

Bekijk nog meer tuinplanten