1. tuingerei
  2. Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten.

Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten.

5/5

Er gaat niks boven vrolijke planten in je tuin. In een mooie pot of in de border. Bekijk deze Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten. Waar moet je op letten qua schaduw, verzorging en seizoenen, je leest alles over deze Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten. bij ons.

Specificaties tuinplant Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten.

Kleur

Paars

Standplaats

Zon

Aantal planten

2 stuk(s)

Inclusief pot

Ja

Plant hoogte bij aankoop

45 cm

Volgroeide planthoogte

80.00 cm

Hoeveel waterbehoefte

Gemiddeld

Hoeveel onderhoud

Gemiddeld

Omschrijving van de Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten.

Deze Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen Set van 2 is een perfecte toevoeging aan elke tuin. De bomen hebben een hoogte van 45-55 cm en staan in een pot van 15 cm. Deze lavendelbomen zijn winterhard en kunnen de hele winter buiten staan. Ze flowerlen in het vroege voorjaar met mooie, donkerpaarse bloemen. De lavendelgeur is een heerlijke toevoeging aan elke tuin of terras. Deze lavendelbomen kunnen niet alleen in de tuin staan, maar ook binnen. De jonge blaadjes kunnen worden gebruikt bij de bereiding van lams- of schapenvlees, in visgerechten en stoofpotten. Ook de geurige stengels van lavendel zijn ideaal om te snijden of te drogen. De nectarrijke bloemen zijn bijzonder aantrekkelijk voor bijen, maar ook voor mensen.

Veelgestelde vragen over Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten.

De Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten. heeft een Paars kleur.

De Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten. plaats je het beste op een plek met Zon.

De Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten. heeft een volgroeide hoogte van 80.00 cm.

Bij de aankoop van Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten. ligt de hoogte van de plant rond de 45 cm.

De Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten. heeft Gemiddeld waterbehoefte en Gemiddeld onderhoud nodig.

De Plant in a Box Lavandula stoechas 'Anouk' Lavendelbomen in mand Set van 2 Pot 15cm Hoogte 45-55cm Winterhard Tuinplanten. is inclusief pot: Ja.

Bekijk nog meer tuinplanten